Trymedics

Trymedics giver dig mulighed for 4-12 uger i hospitalspraktik i udlandet. Her får du et førstehåndsindblik i hospitalsmiljøet sammen med unik medicinsk erfaring. Det ruster dig til en fremtid indenfor den sundhedsfaglige karriere. Du kan komme på hospitalspraktik med Trymedics uanset, om du lige er færdig med din ungdomsuddannelse eller studerer på en videregående uddannelse. 

Trymedics har en mission om at udvide unges perspektiv på den globale sundhedspleje. Det gøres ved at skabe rammerne for en rejse fuld af personlig udvikling, akademisk erfaring og relationer på tværs af kulturer inden for medicinfeltet. 

Trymedics for dig, der er præ-studerende 

Går du og overvejer en sundhedsfaglig karriere? Ved at tage på hospitalspraktik i udlandet, bliver du helt sikker på dit studievalg. Du får nemlig indblik i hospitalsmiljøet og erfaringer, du kan inkludere i din kvote 2 ansøgning. Det er den helt oplagte mulighed for dig, som gerne vil have et sabbatår, der består af oplevelser, akademisk udvikling og nye bekendtskaber. 

Trymedics har fem forskellige programmer for dig, der er præ-studerende. Her kan du komme afsted i praktik som læge, sygeplejerske, jordemoder, tandlæge eller inden for fysioterapi.  

Trymedics for dig, der er studerende 

Er du allerede i gang med at studere medicin, sygepleje, odontologi eller jordemoderskab? Tag på hospitalspraktik i udlandet og få klinisk erfaring, indblik i et anderledes sundhedsvæsen samt hjælp til at vælge retning på din specialisering. Du får også en større forståelse for, hvordan sundhedspleje i et U land fungerer.  

Som studerende på en videregående uddannelse, kan du komme i hospitalspraktik i udlandet inden for følgende fem emner; jordemoderskab, medicin, sygepleje, odontologi eller fysioterapi.  

Hvilke lande kan du tage på hospitalspraktik i? 

Trymedics destinationer er nøje udvalgt, så du får et helt specielt praktikophold, der giver dig kulturelle oplevelser i tropiske omgivelser. Det kan være, du altid har drømt om at svømme med delfiner på Zanzibar eller opleve savannens dyr i Uganda. Når du er i praktik i udlandet, skal du ikke kun have akademisk erfaring og kulturelle oplevelser. Du skal også have dine rejsedrømme opfyldt. 

Samarbejdet med hospitalerne på forløbet er tæt. Samtidig består teamet både af program managers, kokke, rengøringspersonale, chauffører mv. så du altid kan føle dig tryg, når du tager på hospitalspraktik i udlandet.  

Værd at vide om opholdet med Trymedics 

Når du tager på hospitalspraktik med Trymedics, komme du og dine medrejsende til at bo i Trymedics hus på jeres valgte destination. Det er sjovere at være afsted og bo med andre, som også deler den samme interesse som dig selv. Ofte bliver disse nye bekendtskaber til venskaber for livet. Derfor kan du uden tvivl tage af sted på hospitalspraktik i udlandet alene. Husene har en stor have, gode afslapningssteder, WIFI og køjesenge på værelserne.  

Et ophold med Trymedics inkluderer altid selve hospitalspraktikken, bolig, transport, mad, fritidsaktiviteter og forberedelsesguide. Husk at tilmelde dig i god tid, så din drømmepraktik ikke er udsolgt. Du skal også nå at kunne forberede opholdet. Forberedelsen er bl.a. at have tid til at få de nødvendige vaccinationer og købe din flybillet.  

Comments are Disabled