Tag til Reformertræning i Lyngby, når du gerne vil stå superskarpt til dit bryllup

Hvis du snart skal giftes, er du helt sikkert ved at planlægge dagen helt ned til mindste detalje sammen med din kommende ægtefælle. Derfor er det uden tvivl også en dag, hvor du gerne vil tage dig ud fra din bedste side. Derfor er der også flere brudepar, der begynder at træne frem til dagen, så deres krop kan tage sig ud fra dens bedste side. Derfor er reformertræning Lyngby en god idé.

Denne træningsform lader dig nemlig træne hele din krop på en både sjov og dynamisk måde. Det vil hjælpe dig med at forbedre alt fra din styrke til din koncentration. På den måde kan du også modellere din krop, så du står knivskarpt på jeres store dag.

Lad mentalt op med en Reformertræning i Lyngby

Reformertræning i Lyngby giver dig ikke kun fysiske gevinster. Det er velkendt, at en bryllupslægning kan være stressende. Ja, i nogle tilfælde endda udmattende. Her kan Reformertræning i Lyngby give dig en velfortjent pause fra al planlægningen og stresseriet.

Her kan du i stedet fokusere på dig selv i en lille times tid. Det vil med andre ord sige, at du kan glemme alle tanker, deadlines og bekymringer for en stund. Det vil helt klart efterlade dig mentalt genopladet efter træningen.

Mere om Reformertræning i Lyngby

Fælles for alle træningssessioner er, at de varer 50 minutter, og at de foregår på en såkaldt Reformer. En Reformer er en slags maskine, hvor du har mulighed for at træne hele kroppen samt justere modstanden.

Til alle træningssessionerne vil du også blive mødt af din instruktør. Instruktøren har gennemgået en uddannelse, der gør ham eller hende i stand til at varetage instruktionen. Instruktøren vil starte med at give en kort introduktion både Reformeren og træningsformen. Derudover vil han eller hun også instruere dig hele vejen igennem sessionen, så du får det fulde udbytte af træningen.

Herudover vil træningen variere fra gang til gang. Her vil du opleve, at der er forskellige øvelser, forskelligt tempo og intensitet samt forskellig musikvalg. På den måde skulle træningen gerne forblive både sjov og udfordrende for dig.

Du kan tage hele familien med til Reformertræning i Lyngby

Det er muligt at justere både Reformeren og øvelserne til træningen. Derfor har du også mulighed for at tage din familie med til træningen. Hvis du har et barn, skal han eller hun blot være fyldt 12 år for at deltage til Familie Reformer.

Familie Reformer er et hold, der netop er tilpasset til familier. Derfor vil øvelserne og musikken også tage højde for de mindre medlemmer af familien.

Tag din baby med til Mor/Baby Bootcamp

Du har også mulighed for at tage din baby med til Mor/Baby Bootcamp. Det er en træningsform, hvor der tages hensyn til både mor og baby. Her er der mor, der træner, mens baby kan ligge på et tæppe eller sidde i en babystol.

Til træningen vil både musikken og lydniveauet også tage hensyn til babys små og sarte ører.

Comments are Disabled