Sundt undertøj til bryllupsnatten

Hvordan vi vælger tøj, har meget at sige om os som person, og også hvad vi tænker om os selv. Det handler ikke altid om brands, skønt de har solgt sig selv på netop det, at vores tøjvalg er et eksempel på vores selvbillede. Når det kommer til sundhed, er der også en stor diskussion om, hvad sundhed er, og hvordan sundhed ser ud, men det sjove er også ved den diskussion, at det også har en subjektiv vinkel. 

Nogle mener, at det er sundt at trampe rundt i fitness fire gange om dagen og få en muskuløs krop, mens andre mener at sundhed handler om at kunne læne sig tilbage, slappe af og undgå at overanstrenge sig, men for begge parter er det nemmere at kunne argumentere for sin sundhed ud fra de valg man træffer i forhold til materiale, fødevarer og ikke mindst tøj. 

Økologi og bæredygtighed 

Her er økologi og bæredygtighed oftest på banen, fordi man ved hvad der er i, man ved hvad det gør ved kroppen, og man kan mere trygt enten at indtage et produkt eller påføre sig det. Nogle vil sige at det er et statement, og det er ikke en forkert opfattelse. Mange har økologi især som et særligt fælles statement, som de er sammen om; man danner par om at leve økologisk, og går vi tilbage til tøj, så bliver et sæt økologisk undertøj også en understregning af dette statement. 

Når man vælger økologisk undertøj, så vælger man det tøj der sidder helt inde på en. Der er intet lag imellem krop og stof til at beskytte en, og den tryghed man har ved at kunne iføre sig noget økologisk undertøj, velvidende det ikke er blevet sprøjtet til med alt muligt, eller at det besidder endeløse mængder af kemikalier, som kroppen ikke har godt af; det er skønt, det er rart, og det er behageligt. 

Sundhed for bryllupsnatten 

Har man så dannet par om at leve sundt og økologisk, så kan man kun forestille sig, hvilken glæde ens partner må have ved at opleve sin ægtefælle iført et nyt sæt undertøj der ikke blot skal bære symbolet for, at de skal være sammen som personer, men også i en fælles enighed om en sund fremtid sammen, hvor man tænker på miljøvenlighed og bæredygtighed. 

Økologisk undertøj kan virke som en lille ting, men ligesom en guldring og en blomst igen blot er små materialer, så får de en hel anden betydning i det øjeblik, man tillægger det en form for symbolik og dybere mening. At man fastholder om økologien er et ja til det statement, man vil leve efter, men at man inddrager undertøjet og giver den en ekstra symbolik, der er tilknyttet både det statement, men også det løfte, at man vil være sammen, det er noget, man ikke kan finde mange andre eksempler for.  

Undertøjet er både et ja til meningerne, og til at man skal være sammen fremadrettet i et sundt og godt liv. 

Comments are Disabled