Sæt sidste prik over brylluppet med billig maling

Brylluppet står for døren eller er lige overstået og så tænker man som nygifte måske: ”Nå, hvad skal der så ske nu?” Men det er præcis lige nu, at jeres eventyr sammen rigtig skal til at begynde. Det er et perfekt tidspunkt at forny stemningen i ens hus eller lejlighed med flot, billig maling på tilbud. Derudover er det også en mulighed for at give sig tid til hinanden midt i alt bryllupsstresset. Når I ser rummet I har malet, vil I automatisk tænke tilbage på brylluppet og huske alle de gode minder derfra.  

Giv jer selv en gave 

De mange gaver fra brylluppet skal alle have deres plads i hjemmet, men har I husket at give hinanden en bryllupsgave? Man kan hurtigt komme til at glemme hinanden i alle bryllupsforberedelserne, men det er meget vigtigt at huske at værdsætte hinanden i sådan en stressende, men glædelig tid. Det kan I gøre ved at give hinanden en gave, som meget vel kan være i form af billig maling på tilbud som kan bruges til at pifte et rum eller flere rum i jeres lejlighed eller hus op. Der er et væld af farver og typer af billig maling på tilbud at vælge imellem, og når man maler selv, kan man få det præcis, som man vil have. Hvis I finder et godt maling tilbud, kommer det ikke til at koste særligt meget. 
 
Når I giver hinanden en gave i form af et nymalet rum, vil rummet automatisk minde jer om brylluppet, jeres ægteskab og alle de gode minder I skabte, mens I malede rummet. Dette vil I virkelig kunne takke hinanden for. Og det er en fordel at købe malingen på tilbud, sådan at man sparer lidt penge, så der er lidt ekstra til at bruge enten på bryllupsforberedelserne eller på bryllupsrejsen.  

Forny jeres hus sammen med en hyggelig maledag 

Det kan være en god aktivitet for nygifte at begive sig ud i at male et værelse i huset sammen. Det vil pifte stuen, køkkenet eller soveværelset op med et lille skud maling. I kan skabe et nyt udtryk i rummet og komme tættere på hinanden som par gennem at male sammen og have en supersjov dag midt i alt bryllupsstresset.  

 
At male et værelse sammen lyder måske ikke som den sjoveste aktivitet nogensinde, men det er faktisk rigtig sjovt at male sammen som par eller nygifte. Det gælder bare om at tænke på det som et projekt, som I er sammen om. I kan sætte noget motiverende og godt musik på, som får jer i et højt humør. Så gælder det bare om at finde den billige maling frem, og gå amok med malerpenslerne eller malerullerne.  
 
Når det står færdigt, kan I være stolte af jer selv og hinanden, og jeres fremtidige gæster vil helt sikkert kommentere på den fine maling, og spørge hvem der har malet det. Til det kan i stolt svare, at det har I selv lige ordnet med billig maling på tilbud. Dette vil imponere og motivere jeres gæster og jer selv.  

Comments are Disabled