Sådan underholder I energiske børn under brylluppet

Der er mange ting, der skal være styr på til den store dag. Det er ikke alle børn, der er lige gode til at sidde stille, når de skal. Der er trods alt mange taler og lignende, der skal klares i løbet ad dagen.  

Det kan være en god idé at sørge for, at de små har lidt at hygge sig med. Er man i tvivl, om de yngre gæster i forsamlingen har nok underholdning, så kommer der her et par gode idéer. 

I det gode vejr 

Såfremt man har godt vejr på dagen, så kommer her et par muligheder, som man kan benytte sig af udenfor. Hvis man har budget til det, så kan man overveje en hoppeborg. Det er altid en succes hos de små, og det er ikke særlig svært at leje en. Det er desuden en af de former for underholdning, hvor børnene mere eller mindre kan passe sig selv hele dagen.  

Dernæst kan man sætte en station op, hvor de små kan lege med sæbebobler. Det vil have dem løbende rundt og klare sig selv. De skaber deres egen underholdning med dem. 

Helt ny form for underholdning 

Hvis man leder efter noget, som børnene ikke har prøvet før, så bør man overveje at anskaffe sig nogle kopper. Det lyder ikke af så meget, men der er en idé bag. Køb speed stacks på tilbud hos mastercubestore.dk, og så kan I let få skaffet noget let underholdning til de energiske børn.  

Med dem ved hånden kan man sætte noget venlig konkurrence op, hvor de små kan udfordre hinanden. Speed stacks er kopper, som man stabler i nogle sekvenser og med forskellige regler. Man kan bare lave sine egne. De helt små vil sikkert bare synes, at det er sjovt at stable så højt som muligt. Så lad jer rive med af gode speed stacks tilbud! 

Spil og underholdning 

Hvis man har børn til brylluppet, der er glade for spil, så kan man ved lejlighed sætte stationer med spil op. Det er rigtig nemt at leje gammeldags arkadespil, som børnene helt sikkert vil synes er sjovt. Man kan selvfølgelig også have en lille projektor med en PlayStation sat op, så der er et lille forældre-frit område, hvor de kan tage et spil Fifa, eller det der ligner. Selvom man måske har bryllupsfotograf ansat, så kan det også være en sjov idé at ansætte børnene. Hvis man køber en lang række engangskameraer, så vil de finde det rigtig sjovt at løbe rundt og leje rigtige fotografer.  

Tid til dans 

Man kan sørge for nok så meget underholdning for at sikre, at børnene har noget at lave under de mange taler. Det er ikke altid lige det, som de finder mest spændende. Men når aftenen nærmer sig, og der åbnes for dansegulv, så er det da en god idé at invitere dem til dans. Det vil fra en tidlig alder lære dem at slå sig lidt løs og være frie fra en tidlig alder. De vil finde det super sjovt – og det vil i også! 

Comments are Disabled