Sådan finder du den helt rigtige gamer bærbar

Det er typisk at man tænker på gamer computere, så tænker man sikkert på de store tunge stationære med tårn og skærm og alt det ekstra udstyr. Men det er blevet langt mere populært at skaffe sig en gamer bærbar. Med en gamer bærbar, får du alt det nødvendige software men med en transportabel hardware. Og afhængig af din smag, får du også en bærbar med et unikt og sejt design. Og du har muligheden for at tage den med overalt. Dvs. også dine spil. Det er specielt oplagt hvis du holder af LAN partys eller et par hyggespil hos vennerne. Men det med at købe en gamer bærbar påkræver nogle overvejelser så du får det bedste for dine penge.  

Forskellen mellem en almindelig bærbar og en gamer bærbar 

Der er nogle tydelige forskelle mellem en almindelig bærbar og en gamer bærbar. Både udvendig og indvendig. Udvendig har en gamer bærbar tydelige forskelle i design. Ved almindelige bærbare, kan du finde størrelser i alle typer hvorimod en gamer bærbar har skærme i den lidt større ende. Det er ofte at man finder en gamer bærbar med tastaturbaglys, hvilket er sjældnere hos en almindelig notebook. Med hensyn til baglys, giver de lidt dyre gamer bærbare mulighed for at man laver forskellige farve kombinationer og belysning. Det er ofte at se WSDA tasterne er markeret på gamer bærbare da disse taster oftest bruges i spil.  

Overvejelser til din gamer bærbar og software 

I modsætning til en almindelig notebook, så er gamer bærbare meget afhængige af deres specifikationer. Dette er især vigtigt når det kommer til spil fordi softwaren skal være i stand til at håndtere de nyeste spil i længere tid. Dertil er det vigtigt at du er specielt opmærksom på CPU. CPU kommer an på hvor stort dit behov er. Heldigvis kan du lave opgraderinger til din bærbar hvis den skal have en bedre RAM eller mere diskplads. Det er relevant for dig som gamer hvis du gerne vil have mere plads til de spil som du spiller mest. Vær dog forberedt på at med sådan noget tungt software kan medføre at batteriet ikke holder mere end 8 timer uden opladning, så det er altid en god idé at oplade bærbare når du ikke bruger den.  

Gode tips til køb af gamer bærbar  

Vælg gerne en bærbar som passer behageligt til både dit budget og dit behov. Hvis du gerne vil spille professionelt, skal du købe en bærbar i den lettere dyre ende men hvis du gerne vil have en bærbar som du også kan bruge til lidt mere almindelige hverdagsting og spiller ikke så meget, kan du muligvis nøjes med en budget bærbar. Hvis du vælger en stor bærbar, skal du være opmærksom på at den kan være tung at slæbe på. Hvilket kan gå hen og blive et problem hvis du er en der rejser meget. Du kan også købe en bærbar som ligger i midten. Og dertil opgradere hvis det bliver nødvendigt. Det hele kommer an på dine behov.  

Comments are Disabled