Sådan bliver håret klar til bryllupsdagen

Når du skal giftes, så skal alt spille fra top til tå. Naturligvis er kjolen, skoene og sløret noget af det vigtigste at iføre sig, men måske lige så vigtig er det at have styr på hårpragten. Hvem ønsker sig ikke at gå ned af kirkegulvet med en smuk og glansfuld hårpragt? Det er vigtig at gøre håret klar til bryllupsdagen, og jo før desto bedre. Du gør dig selv en kæmpe tjeneste ved at forkæle dit hår med de bedste kvalitetsprodukter!

Naturlig hårpleje til den perfekte bryllupsdagen

Smukt hår handler ikke kun om et smut til frisøren. Naturligvis skal håret sættes flot og styles til bryllupsdagen, men vejen til den smukkeste hårpragt starter hjemme på badeværelset. Hvis du skal sikre dig selv den smukkeste hårpragt på den store dag, så handler det om lækker eksklusiv hårpleje.

Epiic hair care er et dansk hårpleje serie, som skaber produkter i verdensklasse, som benyttes af frisører landet over. Epiic hair care giver dig dit hår den luksusbehandling, som du fortjener, så håret bliver klar til bryllupsdagen. 

Produkterne fra Epiic hair care indeholder blødgørende produkter, som går ind og giver liv, glans og fyldighed i dit hår efter hvert brug. Når den store dag endelig kommer, så vil du kunne nyde en velduftende, blød og glansfuld hårpragt, som ser smuk ud dagen lang. 

Fra fugtgivende hårvask til holdbar styling

Du er sikkert allerede i gang med at planlægge og købe ind til den store dag. Så hvorfor ikke gøre hårpleje til en essentiel del af din indkøbsliste? Den bedste hårpleje starter i brusebadet der hjemme, og med produkter fra Epiic hair care får du alt fra shampoo og balsam til stylingspray og hårolie.

Brug hårserien i hele håret både før og efter hårvask. Giv hårpragten lidt kærlighed med en nærende repair hårmaske eller giv spidserne ekstra fugt med en hår serum, som beskytter hvert enkelt hårstrå. 

Epiic hair care produkterne er perfekte til både hårpleje og styling. Derfor kan du benytte hele hårserien, også når håret skal sættes og styles på bryllupsdagen. Samtlige produkter er blødgørende og plejende og utrolig holdbare, så selvom der holdes fest hele natten, så ved du, at håret sidder som det skal. 

Vælg økologi når du vælger hårpleje 

Dit hår fortjener en kærlig behandling op til den store dag. Ved hver hårvask og styling skal vi huske at passe på vores hår, da mange hårpleje produkter kommer med skadelige kemikalier, der kan få håret til at se slidt og tørt ud. 

Epiic hair care er fremstillet med dit hårs sundhed og velvære for øje. Derfor er produkterne naturligt fremstillet af masser af lækre økologiske ingredienser. Hårpleje produkterne fra Epiic hair care er altså baseret på naturlige plantebaserede ingredienser og er derfor også 100% veganske. 

De naturlige ingredienser gør, at du altid efterlades med et blødt og velplejet hår, når du har brugt Epiic hair cares produkter. Det vil tydeligt kunne ses på den store dag, at du har taget kærlig hånd om dit hår med den bedste hårpleje. 

Comments are Disabled