Prøv vippeserum og få de flotteste vipper til den store dag

Kender du det med at have korte vipper og er du træt af det? Mange kvinder misunder altid de lange vipper og det er med god grund. Med lange vipper har man mulighed for virkelig at indramme øjnene og sætte fokus på den flotte make-up. Du kan også få flotte lange vipper og det kræver ikke den store indsats.

Nærende vippe serum

For at få flotte vipper, kan du prøve at bruge vippe serum til at booste hårvæksten og hjælpe på blodcirkulationen omkring øjnene. Et vippeserum er et serum der skal bruges dagligt. Den indeholder fugtgivende og aktive ingredienser, som vil styrke dine vipper og fremme væksten betydeligt. Med dette serum kan du også være sikker på kun at få naturlige ingredienser og ingen parfume. Et serum består af en væske, som du forsigtigt påfører vipperne, og dette skal gøres gerne 1-2 gange om dagen.

Vippeserum er en god mulighed for at få lange og tætte vipper. Men det kan mere end det. Faktisk kan vippeserum også være med til at fremhæve farven på dine vipper, hvilket kan blive den helt naturlige måde at indramme øjnene. Køb Semilac vippeserum online og bliv klar til din dag.

nrkosmetik

Den naturlige løsning

Vippeserum vil være en god løsning til de brude der ikke vil bruge falske vipper. Med et vippeserum får du de mest naturlige vipper og du skal ikke frygte at de falder af eller at limen ikke fungerer. Det er desuden også meget tidsbesparende at du bare skal lægge make-up, og ikke bruge tid og finesse på at få lagt de kunstige vipper helt rigtigt. Du kan blot nyde dine egne vipper.

Vær i god tid med vippeserum

Det er vigtigt at være på forkant med brugen af serum, da det kan tage et par uger for du kan se en forskel. Derfor skal du være ude i god tid med dit serum, for at være sikker på at det kan ses til brylluppet. Med Semilac vippeserum, bør det ikke tage mere end 6 uger, før du kan se en forandring.

Beskyt dine vipper

Det er ikke kun vippe serum der er godt for vipperne, det er også vigtigt at beskytte vipperne dagligt. Du har nok før hørt at det er vigtigt at rense huden for make-up, inden du går i seng. Det er især vigtigt at fjerne mascara, da det kan være hårdt for vipperne at sove med mascara på. Derfor er det vigtigt at rense vipperne inden natten, så de ikke knækker.

En flot mascara til at fremhæve vipperne

Når du så har fået flotte vipper fra at bruge serum, kan du forkæle dig selv med en ny mascara, til at indramme vipperne. Således kan man rigtigt se hvor flotte dine vipper er blevet, hvilket jo er vigtigt på den store dag.

Er du ikke typen som kan lide for meget make-up, så kan du glæde dig over at vippeserum styrker dine egne vipper og gør dem tydeligere.

Comments are Disabled