Praktik på et afrikansk hospital. Et eventyr for dig!

Opgrader dit erfaringsgrundlag og CV med denne helt unikke mulighed. Gå ind på Try Medics Facebookside Try Medics og få mere at vide. 

Nye udfordringer giver stærk faglighed 

Giv din faglighed et boost ved at tage på udlandspraktik. Stående i en helt ny kontekst ser du hvordan tingene også kan fungerer, og dette får dig til at tænke ud af kassen som aldrig før. Du vokser fagligt, men også som menneske. Du lærer hvordan du selv reagerer i forskellige situationer og dermed lærer du dig selv bedre at kende. Du får et helt nyt erfaringsgrundlag til når du kommer tilbage til Danmark og et CV der bare sparker røv! 

Kombiner jeres bryllupsrejse med et udlandsophold 

Kunne I også godt tænke jer at komme et eksotisk og anderledes sted hen? Et sted med noget nyt for sanserne, kom og opdag verden og få minder for livet med din nye livspartner. Der er mange rejser vi gerne vil på i livet, men det koster også en hulens masse. Og et bryllup er jo heller ikke gratis, så hvorfor ikke kombinere dit udlandsophold med din bryllupsrejse og del dine glæder med den du holder mest af.  

Svaret på de fleste spørgsmål 

En tryg rejsepartner i Try Medics. Try Medics gør alt for at du skal få en rar og tryg rejse enten i Zanzibar eller Uganda. Når du står ude i Uganda eller Zanzibar lærer du mere om verdenen generelt og du vil derfor også opleve flere spørgsmål som du vil søge svar på. Svar som vil ændre dit verdensbillede. Med Try Medics har du nogen at vende dine erfaringer med. Når du ankommer til enten Zanzibar eller Uganda vil du blive modtaget af Try Medics. Og på destinationen vil du have en engageret program manager. Program manageren hjælper med at sørge for at alt forløber som planlagt. Mentorerne og hospitalet vil du blive introduceret til, ligesom program manageren dagligt følger op på hvordan det går og er dig tilgængelig under hele dit forløb. Ift. til bosted, kommer du til at bo sammen med resten af dit hold i Try Medics huset. 

Gør noget godt for verden 

Har du altid haft en drøm om at gøre en forskel? At tage del i noget velgørenhedsarbejde uden at vide præcist hvordan du lige skulle gribe det an? Så har vi en god nyhed for med et Try Medics udlandsophold på et hospital i Afrika kan du gøre en forskel for dem som allermest har brug for netop din hjælp.  Vær en del af noget større ved at give en hjælpende hånd til et af Uganda eller Zanzibars hospitaler. 

Hvem tilmelder sig denne mulighed? 

Jordemoderstuderende, tandlægestuderende, medicinstuderende, sygeplejerskestuderende og fysioterapeutstuderende. Det kan også være at du er i gang med et sabbatår og overvejer en sundhedsfaglig uddannelse. Er dette tilfældet kan du få indsigt i hvordan et hospitalsmiljø fungerer og om det er noget for dig. Vælg et observationspraktikforløb i dit sabbatår.  

Comments are Disabled