Planlæg den perfekte polterabend for brudeparret


Går nogle af dine nære i gifttanker og har sågar planlagt brylluppet? Så er det nu du skal på banen. Som bekendt af brudeparret er det på sin plads med en polterabend, men hvad skal I finde på? Her guider vi dig til idéer, tips og tricks om den foreliggende polterabend.

Ideer til polterabend udendørs:

Der er mange gode muligheder for at afholde en polterabend udendørs, alt efter hvad man er til. Nedenfor får du vores bud på muligheder for at få frisk luft mens I fester eller hygger jer.

Adventurepark

I en adventurepark er der rig mulighed for at prøve grænser af. Hvad end det er gommen eller bruden, der skal spændes i selen og klatre rundt i trætoppene, vil det blive en sjov og anderledes oplevelse for alle.

Racerbane

Hvis I er til adrenalin og fart, eller blot skal prøve grænser af, er det en sjov og anderledes idé at tage på en racerbane. Flere steder i Danmark er der mulighed for at prøve nogle af verdens hurtigste sportsvogn og endda professionelle racerbiler.

Vinterbadning

Hvis I ikke er til fart og spænding, men stadig gerne vil have et adrenalinsus i kroppen, så er vinterbadning en oplagt mulighed – hvis det altså er vinter udenfor. Det kræver ikke meget, og er ganske billigt eller gratis.

Partybus

Fest, farver og ballade – lyder det som noget for jer, så bør I overveje en partybus. Så er I sikre på, at festen ikke går i stå.

Rid på hest

En frisk og sjov naturoplevelse kan meget vel ske på en hesteryg. Hvad med at pakke en picnickurv, hyre en instruktør og ride ud i det åbne, danske landskab – måske endda langs Vesterhavet?

Lej en båd

Hvad med en tur på havet eller Københavns kanaler? Med en lejet båd bliver I ikke forstyrret af andre, men kan være i fred på båden. Hvad end I skal feste med musik og alkohol eller holde en hyggelig, intim frokost.

Ideer til polterabend indendørs:

Udover udendørspolterabend er der et hav af indendørsaktiviteter og festligheder, som kan arrangeres i forbindelse med en polterabend.

Indspil en sang

Skal der prøves grænser af, men uden den store fysiske aktivitet? Så må I overveje at indspille en sang. Skriv enten en tekst selv, sammen eller lav en genindspilning af bruden/gommens yndlingssang.

Poledance

Poledance kan både være hyle morsomt og grænseoverskridende. Invitere brude eller gommen med til en sjov oplevelse med gæsterne.

Klatrepark eller trampolinpark

Hvis I bare skal have det sjovt og fjollet, så bør I overveje en tur i klatrepark eller trampolinpark. Her kan I få brugt noget krudt.

Restaurant

En klassisk og hyggelig polterabend kan foregå på en lækker restaurant. Måske endda brudeparrets favorit spisested?

øl smagning

Der er altså en masse sjove, skøre og adrenalinfyldte ideer til polterabend, for at afholde en dejlig polterabend for både bruden og gommen. Måske brudeparret skal have hvert deres polterabend, eller måske det skal slås sammen? En ting er sikkert, en dejlig polterabend skal det nok kunne blive til, med alle de muligheder der er!

Comments are Disabled