Påskegaver: Giv dine ansatte anerkendelse for året 2020


Året 2020 har ikke været nem, og slet ikke for landets lønmodtagere, hvis jobsituation pludselig var usikker i lyset af den usikre situation COVID-19 har medført. Dine ansatte har måske hængt i med næb og klør, stået stand-by i perioden, hvor landet lukkede ned og trofast mødt op igen, da den værste lockdown var overstået?

Så er det da bestemt tid til, at dine ansatte skal forkæles lidt i form af en julegave og en påskegave.

Glæd dine ansatte med gaver til jul

Giv gerne dine ansatte lidt ekstra anerkendelse for deres trofasthed og vedholdenhed i 2020 ved at glæde dem med julegaver. Det kan være mange ting, som du kan glæde dem ved, og uanset hvad du vælger, så vil det med garanti være værdsat fra dine ansattes side. Det er ikke gaven i sig selv, som har den store betydning, men anerkendelsen og værdsættelsen af, at de har gjort noget særligt godt i året 2020.

Der er forskellige ting, som du kan give dem, f.eks. kan de få et link, så de selv vælger en julegave, eller du kan købe noget på forhånd, som du tænker at alle vil få glæde af. Det vigtigste er, at dine ansatte ved at få en julegave får ekstra arbejdsglæde op mod jul, så de på den anden side af nytåret er klar til at gå ind i året 2021 med fornyet energi trods det svære år, de alle har været igennem grundet COVID-19 situationen.

Glæd dine ansatte med gaver til påske

Påsketiden er en tid, hvor man med længsel så småt begynder at glæde sig til sommerferien, men der er alligevel noget tid endnu. Det er også en tid, hvor der er noget tid sat af, til at glædes med bekendte. Hvorfor ikke glæde dine ansatte med påskegaver, som kan glæde både dine ansatte og deres familie? Det kan være, de skal have lidt sødt til ganen i form af lækker belgisk chokolade formet som påskeæg?

Påskegaverne kan fås i forskellige størrelser og prisklasser, og i alt fra helt klassiske chokolade æsker til de mere kreative påskeæg i æggebakker. Nogle af chokoladegaverne fås endvidere med en smart Bitz skål eller et stilfuldt Georg Jensen fad, så chokoladen nemt kan serveres på flotteste maner.

chokolade

Anerkendelse giver arbejdsglæde

Du vil opleve, at dine ansatte får et smil på læben, når de får deres påskegaver. Der er dog mere i det end en enkeltstående glæde på den dag, hvor de får gaven. Generelt bliver gaver en form af symbolsk anerkendelse af, at dine ansatte bliver værdsat for det, de laver for firmaet. Det har bestemt en stor betydning for dine ansattes generelle arbejdsglæde, at de føler sig værdsat og anerkendt. Arbejdsglæde giver øget effektivitet, da tilfredse og glade medarbejdere har en højere tendens til at give den en ekstra skalle. Det er altså ikke kun for dine ansattes skyld, at jule- og påskegaver er en god idé. Det er faktisk en win-win situation, som i sidste ende kan gavne firmaets samlede salgstal.

Comments are Disabled