Lav drømmebrylluppet om til en fest over flere dage


Hvorfor begrænse jer til at holde jeres bryllupsfest på en dag, når I kan holde den over flere dage? I en fortravlet hverdag, hvor man ikke har alt for meget tid til at være sammen med familie og venner, kan det være en god idé at lave noget særligt ud af brylluppet. Jeres fest kan I lave om til at foregå over flere dage, ved f.eks. at leje en række sommerhuse, så alle gæsterne kan feste og hygge sig i flere dage sammen med jer.

Sommerhusudlejning i Ebeltoft over flere dage

Hvis I holder festen over flere dage, så får I med garanti en uforglemmelig oplevelse. Det bliver både for jer selv og for jeres gæster en helt særlig oplevelse, som I sent vil glemme.

I kan få hjælp til sommerhusudlejning i Ebeltoft her. Ebeltoft ligger på Djursland og tæt ved Mols Bjerge. Området byder på skøn natur, flotte omgivelser og gode muligheder for hygge i Ebeltoft by. Jeres fest vil vare over flere dage og vil være en rigtigt hyggelig måde for jer at være sammen med familien på.

I kan f.eks. vælge at holde selve festen på et af hotellerne i Ebeltoft, og så kan I med fordel lave nogle hyggelige ting i nogle dage bagefter. I kan med fordel leje et sommerhus med swimmingpool, så der bliver rig mulighed for aktiviteter for både børn og voksne.

sommer i danmark

Oplevelser under sommerhusudlejning i Ebeltoft

I kan under jeres ophold vælge at tage flere forskellige steder hen. Inden for køreafstand fra Ebeltoft ligger der flere forskellige zoologiske haver såsom Ree Dyrepark og Skandinavisk Dyrepark. Der er også mulighed for at køre til Grenaa, som byder på oplevelser såsom Kattegatcentret, eller I kan blive i Ebeltoft og opleve Fregatten Jylland.

Skab gode minder fra de uforglemmelige dage

Det er ikke noget nyt fænomen, at man gerne vil have nogle gode billeder fra brylluppet. Det kan man f.eks. gøre ved at få en fotograf til at tage billeder af jer som brudepar i skønne naturomgivelser. Her byder Ebeltoft på oplagte muligheder, da Mols Bjerge ligger lige i nærheden. Mols Bjerge er en stor Nationalpark med mange flotte områder og til tider skøn udsigt. I kan varmt anbefales at få taget nogle flotte billeder fra Trehøje i Mols Bjerge, hvor der er skøn udsigt ud over landskabet og over havet.

I kan selv være med til at skabe nogle billeder fra festen og dagene efter ved at tilkøbe engangskameraer, eller ved at opfordre jeres gæster til at tage billeder fra deres mobiltelefoner. Ved at alle tager billeder, vil I få mulighed for at få minder fra festen fra mange forskellige vinkler og fra forskellige personers oplevelser.

I kan samle alle billederne på en mappe på computeren bagefter. Herefter kan I vælge ud i billederne. I kan ved forskellige firmaer bestille fotobøger over både festen og sommerhusdagene. På den måde har I i mange år fremover, nogle helt perfekte minder fra jeres skønne dage.

Comments are Disabled