Krus med logo

Krus med logo er en klassisk reklameartikel der findes på mange arbejdspladser rundt om i verden. De er enormt brugbare med lang levetid og til en forholdsvis lav pris. De er ekstremt populære – om det er som reklame, eller som gave til medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere. Krus er bare en fantastisk gave og noget alle elsker at få. Kan man ikke lige bruge det derhjemme, har man det stående på arbejde eller omvendt. Krusene kan let vaskes, så det kan blive brugt igen. Det er derfor en reklameartikel, som kan give din virksomhed synlighed i både private og professionelle sammenhænge, hvor de bliver brugt. Kaffe og te er noget de fleste forbinder med noget positivt, hvorfor det oftest efterlader et godt indtryk, når dit virksomhedslogo bliver set.

Optimal reklameværdi med krus med tryk

Mange virksomheder vælger netop at deres service skal være med logo på, på kontoret. Om man vil det eller ej, så skaber det en rød tråd i din virksomhed. Krus med logo giver dig en repræsentativ reklameartikel hånden, som skaber et professionelt første håndsindtryk for alle nye medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere, som træder ind på jeres kontor og skal til møde mm. Man kan f.eks. fylde et krus med slik, kuglepenne eller en artikel, som har forbindelse med din virksomhed. Med en smule kreativitet kan du lave originale firmagaver af krus med tryk, og så endda lige som du vil have det, da det er muligt selv at designe dine egne kaffekrus med tryk.

Design dit eget krus med logo

Ved at designe dit eget krus kan du skabe blikfang til messer, konferencer, møder eller andre aktiviteter i forbindelse med virksomheden eller brandet. Her kan der vælges mellem en række forskellige farver, så det passer til virksomhedens visuelle identitet. Hertil kan det også vælges en farve, der skaber opmærksomhed og får folk til at få øje på dit logo eller budskab, mens de nyder en kop kaffe eller te.

Med krus har man mulighed for at placere virksomhedens logo efter eget ønske på selve kruset. Det kan også tilpasses i den størrelse, som ønskes, samt er der mulighed for at rykke flere steder på kruset. Der er ligeledes mulighed for at få graveret eller kombineret det med et almindeligt tryk, så det giver en 3D effekt på dit krus. Trykmulighederne er mange, hvorfor det kun er din egen fantasi som sætter grænser for hvad der i sidste ende kan lade sig gøre.

Derfor skal du vælge krus med logo

Danskerne er et af de folkefærd, som elsker at nyde en kop kaffe, the eller varm kakao. Som virksomhed har man derfor også alle gode muligheder for, at enhver kaffepause kan give reklame. Og på et marked hvor der er meget konkurrence om at få kundernes opmærksomhed, så er det også vigtigt, at man er synlig, der hvor ens målgruppe er. Det giver nemlig større chance for, at de vil huske ens brand, når de skal bruge det produkt eller den ydelse, man kan tilbyde. Ved at bestille krus i glas med logo, kan man reklamere for ens virksomhed mens potentielle kunder, bogstavelig talt, bærer på ens brand.

Comments are Disabled