I psykisk balance til dit bryllup

At sige ja til sit livs udkårne, er en af livets helt store beslutninger. Det er beslutningen om, at I vil følge hinanden, til døden jer skiller – i medgang og i modgang. I elsker hinanden og glædes ved tanken om at skulle dele resten af livet sammen. Det er sådan, det skal være. Men sammen med lykkefølelsen og glæden over, at I begge ønsker at indgå ægteskab og holde det smukkeste bryllup, kan angsten også lure. Angsten for at skulle hengive sig komplet til et andet menneske. Angsten for at miste sin frihed, og angsten for at skulle starte en familie. Vi har alle en livsrygsæk at bære på. Nogle er lettere end andres. Indholdet kan ofte blive påvirket og vækket til live, når vigtige livsbegivenheder indtræffer.   

Få hjælp til at håndtere angst ved en psykolog i Lyngby 

Angst kan opleves forskelligt. Det er en naturlig reaktion, som hjælper os med at håndtere en udfordrende situation. Nogle oplever angsten i bestemte situationer, mens andre har den med sig hele tiden. Vi må aldrig lade angsten styre vores liv, da det vil hæmme vores livskvalitet. Så er det på tide at søge professionel hjælp og behandling ved en psykolog i Lyngby. På www.mariabang.dk bliver der tilbudt metakognitiv behandling, der virker. Her kan du få hjælp til at håndtere din angst – også den der kan opstå i forbindelse med at indgå ægteskab. Maria Bang er uddannet autoriseret psykolog og har i en årrække arbejdet med personer med neurologiske lidelser og demens i hospitalssektoren. Med etablering af egen praksis i 2016 og en certificering i metakognitiv terapi, afhjælpes klienter med angst, stress og depression. 

Nyd dit kommende ægteskab     

Angst kan komme til udtryk i forskellige former. Vi kan have præstationsangst, når vi ønsker at yde vores bedste. Det kan være til en eksamen, men også til for eksempel selve brylluppet og ceremonien. Det kan hæmme vores præstation, så vi glemmer, laver fejl eller går helt i stå. Nogle oplever det så kraftigt at de flygter fra situationen. Hvem har ikke set filmen ”Runaway Bride” med Julia Roberts? Hos Maria Bang kan du få hjælp til at håndtere denne angst. Med metakognitiv behandling lærer du at håndtere din angst via et forløb, hvor kontrol og struktur er afgørende. Du lærer at kontrollere din nervøsitet og bekymring og håndtere symptomerne. Symptomer kan være tankemyldrer, hjertebanken, kvalme, svimmelhed, søvnproblemer… ja det kan endda gå ud over dine spisevaner, og give dig koncentrations- og hukommelsesproblemer. Hvis din angst er af mere generel karakter, vil du konstant befinde dig i en uro- og ængstelsestilstand. Det påvirker din krop, da den vil være i alarmberedskab hele tiden, og dit nervesystem vil blive overbelastet. En generaliseret angst kan begrænse dig i dit liv og være meget ubehagelig. Det kan være svært at få dagligdagen til at hænge sammen. Det kan resultere i mange overspringshandlinger og forsøg på at undgå almindelige dagligdagsting og situationer. Sådan skal dit kommende ægteskab ikke være. Jeres samliv skal ikke være hæmmet af angst, som rent faktisk kan behandles og afhjælpes. Så er det tid til at søge professionel hjælp.         

Comments are Disabled