Hold jeres bryllupsrejse i Danmark


Bryllupsfester har det med at løbe op i en del penge, da det netop er en af de helt store fester i livet. Hvis festen dog ender med at sluge næsten hele ens bryllupsbudget, så kan det blive svært at finansiere bryllupsrejsen.

Heldigvis findes der en lang række fantastiske oplevelser i Danmark. Dermed i kan tage på bryllupsrejse og fejre jeres kærlighed, imens i oplever alle de sjove og udfordrende ting, som landet har at byde på.

For at gøre det nemt for jer, så får i her en mini-guide til 4 sjove og fantastiske oplevelser i Danmark.

1. Gå inde i en regnbue på ARoS

Hvis du og din nye partner godt kan lide at være kulturelle, så bør i helt sikkert tage et smut forbi smilets by, Århus, hvor man finder kunstmuseet ARoS. Dette museum er en fantastisk oplevelse, som byder på en lang række af varierende oplevelser; alt fra traditionelle kunstmalerier til kunst som leger med ens sanseindtryk.

ARoS er specielt kendt for den regnbue, som befinder sig på toppen af det enorme museum. Denne regnbue er i form af en gang, hvorfra man får den smukkeste udsigt over byen. Det er det perfekte sted til at tage nogle romantiske billeder sammen, imens i nyder udsigten.

2. Nyd lyden fra De Syngende Træer i Aalborg

Det er ikke kun smilets by, som byder på fantastiske oplevelser; I kan nemlig fortsætte romantikken i Nordens Paris – bedre kendt som Aalborg. Her finder i nemlig De Syngende Træer i Kildeparken, som befinder sig lige ved siden af Aalborg Kongres og Kultur center.

De Syngende Træer er hvert plantet af musikalske stjerner fra hele verden, som bl.a. inkluderer Cliff Richards, Take That, Elton John, Stevie Wonder og mange flere. Ved hver træ kan man afspille en sang sunget af den person, som har plantet det specifikke træ.

3. Oplev Djursland fra skinnerne

Hvis i ønsker at være lidt aktive, så bør i helt sikkert slå et smut forbi Djursland. Her kan i nemlig besøge den gamle station i Allingåbro, hvor det er muligt at leje en skinnecykel. Denne cykel kører på de gamle togskinner, og den har et lad, sådan at den ene af jer kan nyde udsigten, imens den anden cykler.

Strækningen er 17 km lang og kører langs med fjorden, så det er en rute, man snildt kan klare på en enkelt dag. Pak derfor en god madkurv og prøv en af de skønne oplevelser i Danmark, imens i nyder det forhåbentligt gode vejr.

bryllupsrejse

4. Prøv Copenhagen Weird Walks

En type af oplevelser i Danmark, som man kan finde i flere af de større byer, er byvandringer. Copenhagen Weird Walks skiller sig dog klart ud fra mængden, da turen vil introducere jer til nye sider af hovedstaden.

Her kan i komme på en ”Crime Tour”, som fokuserer på forbrydelserne begået i byen eller på en ”Lucifer Tour” med fokus på det okkulte. Man kan dog også få en ”Love Tour”, hvilket er perfekt, når man er på bryllupsrejse. Her vil i blive introduceret til nogle af de kærlighedsaffærer og skandaler, som har fundet sted i byen.

Comments are Disabled