Gør din virksomhed synlig i hverdagen – 3 tips til reklameartikler

Det er ingen hemmelighed at branding og markedsføring er afgørende for at nå ud til enhver virksomheds kunder. Hvad end der er tale om digital marketing eller mere traditionelle former som printede annoncer, så hjælper det hele til at gøre virksomheden mere synlig. En anden måde at blive mere synlig på er at have lave en masse merchandise med firmaets logo på. Det er næsten kun fantasien der sætter grænser for, hvad man kan bruge som reklameartikler, men her kommer 3 tips til nogle af de mest populære.

Kuglepenne med logo

Der findes næsten ingen kontorer, hvor der ikke på et tidspunkt vil være brug for at skrive en hurtig note eller kommentar. Der er med andre ord altid brug for en kuglepen, og det er derfor oplagt at lave en større portion af kuglepenne med logo. Disse kan herefter deles ud til potentielle nye kunder på fx messer, hvilket øger synligheden af ens virksomhed.

Det kan virke som en unødvendig form for branding at bruge penge denne type af reklameartikler, men hvis en person gentagende gange er blevet eksponeret for ens virksomhedsnavn, så er der større chance for at de tænker på det firma, i tilfælde af at de har brug det produkt/service der tilbydes.

Trådløse opladere

I dag har bliver det mere og mere normalt at mobiltelefoner og andre gadgets har trådløs opladning. Det åbner for nye muligheder i forhold til reklameartikler. Trådløse opladere er oplagte at få trykt sit logo på, og det er ikke nær så omkostningskrævende, som det måske lyder.

En sådanne trådløs oplader vil igen sørge for at ens virksomheds logo bliver eksponeret, da næsten alle lader deres telefoner og andre gadgets op dagligt.

Vandflasker med logo

I takt med at flere og flere hopper ombord på fitnessbølgen, så er det også anbefalelsesværdigt at kigge nogle af de genstande der bruges her. Det er alment kendt at sukkerholdige drikke, som sodavand, ikke er hører til i en sund livsstil. Det gør at mange vælger andre alternativer eller bare vand. Derfor er vandflasker blevet meget populære at få sit logo på. Det at bruge en vandflaske mere end én gang komplimenterer også den ”grønne trend”, som kommer mere og mere i fokus.

Krus med logo

Ud over vand, så bliver der også drukket varme drikke på de fleste konterer. Især kaffe er normalt en fast del af dagligdagen for langt de fleste. Derfor kan krus med tryk også være en rigtig god måde at blive mere synlig på.

Ud over at give krus med tryk på til kunderne, så er det også en sjov gimmick at have på ens eget kontor. Det virker også professionelt og engageret at have krus med eget logo på, i tilfælde af at der kommer kunder til møder.

Der findes altså masser af billige reklameartikler, der kan øge synligheden af din virksomhed i dagligdagen, og det kan kun anbefales at give det et forsøg, da det typisk er et billigere alternativ til fx annoncering via diverse medier.

Comments are Disabled