Gaven til manden der skal giftes

Ofte er det fælles ting der står højt på ønskelisten til den store dag. Det kan være ting til boligen som f.eks. spisestel, møbler, en dobbeltseng eller andet man er fælles om.

Det kan også være oplevelser som brudeparret kan tage afsted på sammen, weekendophold, restaurantbesøg eller en lille rejse.

Men af og til er man jo med som gæst fordi man er ven med enten ham eller hende, og den kommende brud skal jo også have en gave til sin mand, så hvad giver man egentlig brudgommen.

Gaven der kan ALT

Bruden vil sikkert slet ikke have forståelse for det, men hvis gommen er bare lidt af en gør-det-selv mand, så har han sikkert allerede et veletableret værksted, eller også skal han i hvert fald have det nu hvor startskuddet på familielivet har lydt.

Godt værktøj er altid vejen frem, og lige fra sømpistol til dækpumpe, fra sprøjtemaling til afrensning så er en kompressor effektiv. Junair har lavet rigtig mange gode kompressorer lige fra det mindste behov og helt op til de virkelig tunge drenge.

Og selvom kvinder måske ikke helt forstår hvad mænd vil med sådan en maskine så kommer den også hende til gode når der nu skal laves masser af gør-det-selv-projekter i det kommende hjem, eller når støvsugeren trænger til en god gennemblæsning for at fungere optimalt igen.

Listen af værktøj der kan kombineres med en kompressor eller de funktioner den har ville simpelthen være for lang at liste op her, så derfor er en kompresser faktisk gaven der kan ALT kort sagt, og den vil helt sikkert falde i rigtig god jord hos brudgommen.

Nu kan han altid sørge for der er luft i dækkene på familiens cykler, trailer, barnevogne og meget mere – så når man ser det på den måde så er det faktisk også en gave til hele familien, omend bruden måske lige skal have det forklaret før hun kan se det.

Granzow

Vælg den rigtige kompressor

Hvis du starter med at vælge en kompressor i god kvalitet så kan du aldrig gå helt galt i byen.

Det tidligere danske mærke junair, har et stort udvalg af kompressorer i høj kvalitet, og med en junair kommer du helt sikkert på listen over givere af gaver der holder længe.

En junair kompressor kan nemlig holde både 20 og 30 år, så du kan jo passende komme med en ny til sølvbrylluppet. Junair er kort sagt lig med pålidelighed, hvilket jo går meget godt i hånd med en bryllupsgave hvis man skal være lidt symbolsk. En kompressor kommer i mange størrelser, og man skal selvfølgelig ikke købe en kompressor der er dobbelt så stor som hvad man har brug for, men man må godt skyde lidt over mål så man er sikker på at alle behov er dækket.

Der er selvfølgelig også mulighed for at give et gavekort så brudgommen selv kan gå ud og vælge, men de fleste gaver kan jo også byttes.

Herefter er optimale gavevalg ved de næste mange særlige lejligheder jo så værktøj der passer til kompressoren. 

Comments are Disabled