Folk er på vej tilbage til kontoret- Opgrader kontoret

Efter lang tid, hvor en pandemi har hærget store dele af verden, lader det endelig til at være muligt at kunne møde op på kontoret igen. Det er der mange fordele ved. Vigtigst af alt er det dog, at mange nu igen vinder glæden ved arbejde tilbage, fordi de kan mødes med de kollegaer, der gennem årene også er blevet gode venner. Hvis du som leder i en virksomhed gerne vil markere de kommende dage som noget særligt, kan du dog med fordel investere i en opgradering af kontoret.

Eksperimentér med kontorstole

Det viser for det første, at du sætter pris på dine medarbejdere og den indsats de trods alt har lagt gennem denne mærkelige periode. Derudover er det dog også det ideelle tidspunkt at opgradere kontoret ved at ændre lidt på layoutet. Alle skal alligevel til at start på en frisk og tegne gamle vaner op igen.

Hvordan du vælger at opgradere kontoret, handler dog langt mere om det individuelle kontor. Hvad er der egentlig brug for? I mange tilfælde vil svaret være noget så simpelt som kontorstole. Nye kontorstole til alle er nemlig en relativt stor investering, som man ikke sådan lige foretager sig. Størrelsen af den investering gøres bestemt ikke mindre af, at det er besværligt at udskifte kontorstole, fordi folk er så knyttede til den, de har. Alt dette er altså endnu en god grund til at investere i nye kontorstole nu, hvor alle alligevel skal til at vænne sig til livet tilbage på kontoret.

Det muliggør måske sågar, at I kan eksperimentere en smule, når det kommer til kontorstole. Hvis du nogensinde har prøvet at købe kontorstole, så ved du, at der er et væld af forskellige muligheder. Nogle er smukke og højryggede, mens andre hævder at være mest muligt ergonomisk korrekt. Der findes sågar kontorstole i sære designs, der for eksempel skulle hjælpe på uro i benene eller bare tilføjer noget til kontorets indretning. I den kommende periode, hvor alle alligevel skal vænne sig til kontoret igen, kan du altså med fordel afprøve forskellige kontorstole for at se, hvad der virker bedst.

kontorstole

Husk stemningen

Det bør dog også huskes, at nye kontorstole langt fra er det eneste, et kontor kan trænge til. Vil du for alvor lytte til medarbejderne, plejer printeren ofte at være en af de mest frustrerende elementer på hele kontoret. Hvis du altså kan finde en bedre printerløsning sammen med IT-afdelingen, er dette altså også det oplagte tidspunkt at gøre det.

Sidst men ikke mindst handler en opgradering af kontoret dog også bare om at gøre det til et rart sted at være, og som dine medarbejdere har lyst til at måde op på. Derfor bør alting ikke handle om praktiske ting såsom printere og kontorstole. Overvej i stedet gerne, hvorvidt du bør få væggene malet eller kunst hængt op. Begge kan gøre meget for stemningen på et kontor, hvilket i sidste ende er mindst lige så vigtigt som kontorstole.

Comments are Disabled