Få let udskiftet din el tavle

Uanset om du er på udkig efter en erfaring montør der kan udskifte din el tavle som privat eller som virksomhed, så er du kommet det helt rette sted hen. Reel-installation hjælper dig gennem hele processen i forhold til udskiftning af el tavle. Hos reel-installation kan du være sikker på et arbejde der er udført i højeste kvalitet med udannede medarbejdere med mange års erfaring og en service der sættes en ære i at udføre til perfektion. Det er vigtigt at det er kompetente folk der hjælper dig med at installere nyt el i hjemmet, så ikke der opstår uforudsete problematikker der kan betyde større udgifter eller skader for dig som kunde.  

El tavlen er afgørende for din sikkerhed i hjemmet  

En el tavle er nødvendig i ethvert hjem eller ejendom. Det er et relæ der stiller garanti for at der måtte opstå personskader eller i værste fald brand i ejendommen. El tavlen er udgangspunktet for alt den elektricitet du har i ejendommen og derfor den vigtigste komponent i dine elektriske installationer. Med en opdateres el tavle er du sikker på, at du kan blive forsynet med el fra din lokale udbyder og samtidig er det den enhed der besidder sikringer og har en fejlstrømsafbryder der stiller sikkerhed for dit elnet. Sikringer en beskyttelse mod overbelastninger på el nettet. Kort sagt sikrer sikringerne, at strømmen bliver afbrudt, inden dine ledninger i bygningen brænder og skaber fare for dig og bygningen. Al den strøm der kommer fra din lokale udbyder til ejendommen, løber igennem sikringerne, inden den havner i ledningsnettet.   

Derfor bør du udskifte din el tavle  

En el tavle børe være opdateret efter de nyeste foranstaltninger indenfor sikkerheden. En gammel el tavle kan være til fare for din egen og boligens sikkerhed, hvis ikke den opfylder de betingelser det kræves. Det er derfor en god ide at få udskiftet din el tavle hvis den gamle er af nyere dato. Samtidig vil de nye el tavler være vedligeholdelsesfri. Der er ikke længere nogle sikringer der skal skiftes, hvis der kommer en overspænding på elnettet i boligen, dog er der stadig den samme sikkerhed og endda endnu bedre end din gamle el tavle. I de nye el tavler er der per lovkrav indbygget de nye HPFI-relæ der beskytter mod elektrisk stød.  

Er det nødvendigt at udskifte el tavlen?  

Måske spørger du dig selv om det overhovedet er nødvendigt for dig med udskiftning af el tavle? Hvis du er i tvivl, så er der professionel hjælp at hente hos reel-installation. Såfremt du er i gang med en renovation eller har ansvar for et forsamlingslokale der skal kunne rumme mere end 150 personer, så er det lovpligtigt med en el-sikkerhedsattest. Reel-installation har muligheden for at udstille en el-sikkerhedsattest eller blot være behjælpelig med at vejlede dig på området omkring dit elnet. Reel-installation kan være med til at guide dig til den bedste løsning i forhold til el i din ejendom også om det skulle være nødvendigt eller smart med udskiftning af el tavle.  

Comments are Disabled