Få en ren graviditetshud

Lav kommode

Er du gravid? Og bøvler du også meget med graviditets bumser? Så skal du læse med her. Uren hud som gravid er helt almindeligt, og mange får det. Der er altså ingen grund til at skamme sig over det.

Hvorfor får jeg bumser?

Når man er gravid, er ens hormonbalance ikke som den normalt er. Man har mange flere kønshormoner, som blandt andet forhindrer, at man får menstruation. Samtidig giver nogle af dem også næring til fosteret. Hormoner er altså en helt nødvendig del af at være gravid. Den urene graviditets hud følger desværre med, men heldigvis er der hjælp at hente.

Skincare kan hjælpe

Der er en masse godt skincare på markedet, som du kan bruge til din hud, når du er gravid med bumser. Som nævnt, er der mange hormoner i din krop. Bruger du dine tidligere skincare produkter, kan du altså risikere, at de blot vil gøre din hud endnu værre, fordi den har brug for andre ting, og give dig flere gravid bumser. Du kan finde en masse gode produkter, som du kan specificere alt efter din hudtype.

Masser af produkter

Der findes mange forskellige produkter til dig, som har gravid bumser. Der er også mange forskellige priser og pakker du kan købe, så der er noget for enhver smag. Der er produkter som hver især gør noget godt, hvis du har uren hud som gravid. Der er blandt andet en ansigtsvask, som gør, at din hud er ren og klar til andre plejeprodukter. Så er der en ’skin power treat’, som er dybderensende.

Hold din egen spadag

Det kan være hårdt arbejde at være gravid. Ofte sover man ikke så godt om natten, man er træt og mangler overskud, og ovenikøbet er man ked af sin urene hud. Derfor kan du med skincare produkterne med fordel holde din egen hyggelige og lille spadag derhjemme.

Hvordan kommer jeg i gang?

Hvis du gerne vil i gang med at gøre noget godt for din hud med gravid bumser. Så kan du købe en pakke med alle de produkter, som du skal bruge. Du kan starte med at vaske din hud, så den er klar til at få påført andre hudplejeprodukter. Herefter kan du bruge en ’skin power treat’, som renser din hud i dybden og beroliger den. Derefter kan du påføre en dagcreme, som beskytter din hud i løbet af dagen. Om aftenen kan du bruge en natcreme, til at pleje, reparere og behandle din hud gennem hele natten.

Kan det være farligt at bruge produkterne som gravid?

Mange gravide er tit bange for at spise visse ting eller benytte visse produkter, som kan skade deres foster. Det er helt almindeligt også at være nervøs for, om hudplejeprodukterne kan forårsage skade under graviditeten. Men det kan disse ikke, de er rigtig milde for huden og 100 procent fri for parfume, farvestoffer og andre ingredienser, som kan irritere din hud. Du kan altså derfor roligt bruge produkterne, og gøre op med din uren hud gravid.

Comments are Disabled