Er du på udkig efter nye sengeborde til soveværelset?


Hvis du leder efter sengeborde til dit soveværelse, så er du kommet til det rigtige sted! Vi har lavet en oplæg til dig, der ikke er helt sikker på, hvilke sengeborde du skal anskaffe dig. Dette oplæg indeholder nogle overvejelser som du skal gøre dig, inden du beslutter dig for, hvilke sengeborde du vil anskaffe dig. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med herunder, og lad dig blive inspireret!

Du kan finde et stort udvalg af sengeborde her: https://boboonline.dk/shop/108-sengeborde/

natbord

Med eller uden skuffer

En overvejelse du skal gøre dig når du udvælger sengeborde er, hvor meget opbevaringsplads du ønsker dig i dem. Skal det være med én stor skuffe, flere mindre skuffer, eller måske vil du gerne helt undvære skuffer? Det kan også være at du foretrækker hylder i stedet, eller måske ønsker du dig et sengebord med både skuffe og hylde. Det kan også være, at du vil have et væghængt sengebord, som ikke fylder så meget i rummet. Uanset, hvilken udgave af et sengebord du foretrækker, så er udvalget stort, og der findes helt sikkert et, som opfylder dine ønsker.

Højde

En anden ting du skal overveje inden du køber et sengebord er, hvilken højde din seng er, og hvilken højde bordene skal være i, i forhold til denne. Skal bordet være lidt over sengekanten eller en smule under? Måske foretrækker du, at det er lige så højt som sengekanten. Uanset, hvad du foretrækker, så skal du være opmærksom på at vælge de sengeborde, som passer til netop dine præferencer.

Hvilket materiale foretrækker du?

Efter at du har udvalgt, hvilke sengeborde du gerne vil have, så skal du vælge, hvilket materiale du foretrækker dit møbel i. Skal det være noget flot træ? Måske noget skindene metal? Eller er du mere til glasborde? Måske er det en blanding af materialer du ønsker, f.eks. en glasplade med metalben. Materialerne er mange og sammensætningerne endnu flere, så der er helt sikkert sengeborde derude, som falder lige i din smag, og som passer ind i dit soveværelse.

Hvad er din yndlingsfarve?

Udover, hvilket materiale du ønsker dine møbler i, så skal du også overveje, hvilken farve du ønsker dine sengeborde i. Skal det være lysebrunt træ, en klassisk hvid eller måske en vovet lyserød? Her gælder det samme som ved materialerne – der er altså en masse at vælge imellem, og helt sikkert lige den farve som du ønsker dine sengeborde i. Det vil altså sige, at det kun er din fantasi, der sætter grænser for, hvordan du sammensætter dine favoritmaterialer og yndlingsfarver, når du køber sengeborde.

Vi håber nu på, at vi har klædt dig ordentligt på, til at gå i gang med at finde de sengeborde, som passer ind i dit soveværelse. Om ikke andet, så håber vi, at vi har vist dig, hvad du skal overveje inden du ”lægger i kurv”. Som du lige har læst ovenfor, så er udvalget stort, hvilket betyder, at dine drømmesengeborde findes derude, så det er bare at komme i gang med at søge. Sæt i gang!

Comments are Disabled