Dit Samsung smartwatch bliver lidt mere cool med en lækker rem

De senere år er det blevet mere og mere udbredt at se folk med et smartwatch på armene. Men det kan være svært at få et smartwatch til at have et personligt præg. Det kan du dog med en lækker Samsung smartwatch rem.

Smartwatch er blevet populære

Smartwatch er blevet super populære. Og det er forståeligt. For med et smartwatch på armen har du det hele lige ved hånden hele tiden. Du kan ringe, tjekke mails, afspille musik, browse på nettet eller andet du er vant til at gøre på din tablet, computer eller smartphone. Og det kan du gøre lige når det passer dig. Du er ganske enkelt super mobil og fleksibel med et smartwatch, og bliver super effektiv i din hverdag. Plus at du hele tiden kan benytte dig af gode apps og meget andet.

samsung smartwatch rem

Historien om smartwatch

De første ure, der kan minde om det vi i dag kender som smartwatches, blev udviklet i starten af 1970’erne. Op gennem 1980’erne blev urene yderligere udviklet, men havde dog stadig sine begrænsninger. I 1990’erne tog blandt andre virksomhederne Microsoft, Seiko og Samsung nye skridt i udviklingen, og i 1999 udkom det første armbåndsur, der også kunne fungere som en telefon. Men specielt de seneste ti år er smartwatches taget til et nyt niveau, og giver for alvor mening at benytte.

Unik look

De fleste smartwatches har et neutral udseende, og er måske ikke så velegnet til dig, der gerne vil klæde dig ordentligt på og dyrke en personlig stil. Der er dog muligheder for dette. Og en af dem er Samsung smartwatch. Et super praktisk ur, der samtidigt er i lækkert design. Og så får man muligheden for at  præget uret. Der findes nemlig et bredt udvalg af forskellige remme til Samsung smartwatch, der giver de ekstra muligheder.

Giganten Samsung

Samsung er en gigantisk sydkoreansk multinational virksomhed. Virksomheden består af en lang række datterselskaber og mange associerede virksomheden. Det hele er samlet under Samsung mærket, hvor der produceres stort set alt relevant elektronik. Samsung blev grundlagt i 1938 i Seoul, og har mange hundrede tusinde ansatte fordelt over hele verden samt en årlig omsætning på mere end 200 millioner amerikanske dollars. Samsung er en gigantisk virksomhed med stor indflydelse.


Forskellige materialer

Samsung smartwatch kommer som standard med en silikone rem. Den er super praktisk, men kan dog hurtig blive ensformig at se på i længden. Kunne du tænke dig en rem i lidt mere æstetisk udtryk, så er der gode muligheder. Der kan findes remme både i metal, i læder, i nylon og silikone. De findes ovenikøbet i to størrelser, 22 mm og 20 mm.

Skiftende egenskaber

Hvis du indkøbet flere remme til dit Samsung smartwatch, kan du dermed give ekstra liv til dit smartwatch. Det er let og hurtigt at skifte, og du kan dermed hurtigt et nyt udtryk til dit ur. Dermed er smartwatch velegnet både til træning, til en bytur og alle andre situationer i din hverdag.

Comments are Disabled