Det bedste sted at anskaffe sig kvalitetsbørnetøj til gode priser

Man har som forældre lyst til, at sit barn ser bedst ud som muligt. Det er dog ikke nødvendigvis tilfældet, at barnet går meget op i, at sit tøj skal være ordentligt. Mange børn priser lykkelige med for eksempel et print på deres t-shirt af deres yndlings superhelt. Det skal der også være plads til. Men som forældre vil du naturligvis gerne se, at dit barn, i ny og næ, går iklædt noget kvalitetstøj.

I denne artikel vil du kort blive præsenteret for et brand ved navn Konges Sløjd. Dette brand producerer og sælger netop kvalitets børnetøj til gode penge.  Du kan med fordel, tage et kig her: https://www.parcellet.dk/shop/konges-sloejd-136s1.html – her vil du finde tøjdele til reduceret pris. Der er god sandsynlighed for, at du finder noget dit barn kan bruge til rabatpriser! Læs med, for at se hvilke tøjdele du, for eksempel, kan købe til dit barn.

konges sløjd

Konges Sløjd Regntøj til dit barn

Det er til enhver tid godt at have regntøjet klar. Det er især tilfældet, hvis der er blevet lovet regn og storm. Men regntøj – og det tæller også for børn – behøver ikke at være ”standard”. På linket som tidligere blev henvist til, kan du faktisk finde noget pænt og elegant børneregntøj til gode penge.

Regntøjet af Konges Sløjd som henvises til koster 579,00,- og har farven ’breen’. Du har måske ikke hørt om denne farve før, men navnet ’breen’ fremgår i kraft af sammenblandingen af farverne brun og grøn.  Farven kan beskrives som potent og iøjnefaldende.

Konges Sløjd Baby Solbriller

Det er rart at have solbriller til en solrig dag – mange voksne ejer derfor et eller flere par. Solbriller er smarte at gå med, fordi de er både med til at beskytte øjnene fra den kraftige sol, men de kan også fremgå som et fashion statement. Solbrillerne er også med til at gøre, at øjnene i mindre grad skal anstrenge sig for at se klart udenfor.

Babyer bliver nogle gange glemt i denne sammenhæng. Det er derfor værd at overveje om dit småbarn eller baby skal have et par solbriller. Konges Sløjd udbyder kvalitets babysolbriller til kun 149,00,-

Solbrillerne har en 100% UV-beskyttelse – du behøver derfor ikke længere at bekymre dig for de mulige effekter som solen kan have på din babys øjne.

Konges Sløjd Cypress Baby Kyse

Denne Baby Kyse er i den grad elegant og flot at se på. Den har et smukt, traditionelt look og en behagelig gammelrosa farve. Ikke alene er den iøjnefaldende – den er også funktionel og har brugsværdi. En kyse er brugbar for babyer – muligvis mere end for andre aldre – fordi den beskytter babyens hoved fra kulde.

Babyen i så ung en alder, har endnu ikke fået hår på hovedet, som ellers vil beskytte mod kulde. Det er derfor en idé at tage nogle foranstaltninger således at barnet bedst muligt er beskyttet fra kulde både indendørs og udendørs. Hvilken bedre måde at gøre det på, end at gøre det elegant med Konges Sløjd Cypress Baby Kyse?

Comments are Disabled