Gå fra cigaretter til E-cigaret

Du har helt sikkert set dem, E-cigaretterne. Folk damper på livet løs. Hvis du er ryger, er der flere gode grunde til at tage springet fra cigaretter til E-cigaret. Det er faktisk ikke så svært, og det kan overtage en del af den vanefølelse, der er forbundet med at ryge. Dermed bliver du straks sundere, samtidig med at du sparer penge og undgår at lugte af røg. Læs mere herunder.

En opgradering fra tobak

En E cigaret kan anses som en opgradering fra gammeldags tobaksrygning, som nu er blevet mulig på grund af vores moderne teknologi. For vor gammeldags tobaksrygning er utroligt skadeligt for lungerne, giver E cigarettens damp ikke lige så slemme bivirkninger.

Samtidig er det smart, at du på en e-cigaret kan bappe i meget længere tid, før der skal ny patron i eller den skal lades op. Det vil sige, at du ikke hele tiden skal sørge for at købe nye pakker med cigaretter. Det er desuden billigere i længden at bruge E-cigaret, og dermed kan det altså også ses som en opgradering fra cigaretterne.

Hvis du vil blive klogere på, hvad fordelene kan være ved at ryge E cigaret, kan du læse mere på https://gosmoke.dk/.

Det er altid godt at lave research og kende til de faktiske fordele omkring de vaner, du vælger at opbygge. Det vigtigste er at være i kontrol over sit eget liv. Det viser du, at du er, når du vælger at lægge cigaretterne bort til fordel for de mindre skadelige og mindre stinkende E-cigaretter.

For endnu en fordel er nemlig, at du med E-cigaretten kan prøve alle mulige forskellige smage af, og at du kommer til at lugte af disse smage i stedet for af tobak. Således kan du få damp med smag af æble eller citron eller alt muligt andet.

Et utroligt godt kompromis

Mange rygere har ikke lyst til at gå for meget på kompromis med deres nydelse, og ønsker derfor ikke at stoppe med at ryge. Selvom et tyggegummi eller et plaster kan sætte låg på trangen til nikotin, kan det næppe stille lysten til at ryge. Det drejer sig nemlig også om følelsen af røg i munden, af det at suge, og af hele den sociale situation.

På dit arbejde, til festen eller i andre sammenhænge, hvor folk går ud og ryger, har du altid lyst til at gå med. Det kan give et godt afbræk, lidt frisk luft eller en mere intim samtale til en ellers stor og upersonlig begivenhed. Her kan E-cigaretten også være din ven.

Således giver du kun afkald på de værste sider af cigaretterne, på lugten, på det usunde og de høje og konstant stigende priser. Du beholder dog oplevelsen af at ryge, og selve vanen ændrer du ikke meget på. Dermed kan du altså gå på kompromis uden nødvendigvis at føle, at du gør det.

E-cigaretten kan også være et godt skridt på vejen til dig, der ønsker at stoppe med at ryge helt, men som ikke kan overskue at gøre det direkte. Der er altså mange fordele ved produktet, og der kan ikke være meget skade i at prøve det af i en periode og se, om du kan lide det.

Comments are Disabled